Jep dorëheqje kryesuesi i Këshillit të Gostivarit, Nasir Musliu,Kryesues i ri zgjidhet Besim Memedi

vull

Jep dorëheqje kryesuesi i Këshillit të Gostivarit, Nasir Musliu Musliu dha dorëheqjen e tij sapo filloi senaca e sotme e këshillit komunal. Puna e këshillit vijon dhe priten propozimet e reja për kryesues tër i këshilli.

Besim Memedi është këshilltari i ASH-së që u porpozua për kryesues këshilli. Pas këshiliatrët më të vejtër, siç e kërkon rendi, nuk pranuan të jenë kryesues, atë e pranoi këshilltari i ASH-së, sipas moshës, Mirtezan Selimi.

Kishte reagime për atë se kush ishte këshilltari më i vjetër nga ana e këshilltarëve të LSDM-së. Ata kërkuan pauzë, por këshilli vazhdoi me punë.

Propozim i vetëm për kryesues të këshillit mbeti Besim memedi. propozimi u vendos në votim dhe ai u zgjodh kryesues këshilli. Urimi i parë për Memedin erdhi nga vetë Nasir Musliu i cili paraprakisht u dorëhoq.

Next Post

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, sot realizoi takim pune me ambasadorin e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Angell Angellov

Bashkëbiseduesit në takim konstatuan se lidhjet kulturore ndërmjet të dyja vendeve fqinje kanë karakter tradicional dhe rregullohen me Marrëveshjen për Bashkëpunim Kulturor ndërmjet qeverive të të dyja vendeve nga muaji maj i vitit 2000 dhe me programet ndërmjet ministrive të Kulturës, të cilat nënshkruhen çdo tre vjet. U theksua se […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: