Jusuf Zejneli dhe Argëtim Saliu i dhuruan AZGJ-së disa kopje të librit “E drejta dhe administratа publike”

vull

Profesorët universitarë dhe autorët e librit “E drejta dhe administrata publike”, Prof. dr. Jusuf Zejneli dhe Doc. dr. Argëtim Saliu, e vizituan Agjencinë e Zbatimit të Gjuhës dhe u pritën nga drejtori i këtij institucioni, Ylber Sela, i cili njëherësh i njoftoi edhe me aktivitetet dhe projektet që i realizon AZGJ-ја.

Me këtë rast ata i dhuruan disa kopje të librit të tyre “E drejta dhe administrata publike” bibliotekës së AZGJ-së.

Next Post

Shqipëria hap shkollat me 15 Shtator

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Shqiptare njoftoi se, bazuar në rekomandimin e Komitetit Kombëtar të Ekspertëve për Menaxhimin e Coronavirus, klasat në vitin e ri shkollor 2020/2021 do të fillojnë në 15 Shtator. Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini, deklaroi se do të sigurohen libra shkollorë falas […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: