Ka filluar inspektimi për të përcaktuar shkaqet e zjarrit në Tetovë

vull

Sot në orën 10 ka filluar inspektimi në ish-kombinatin e duhanit “Makedonija Tabak”, ku të hënën ka shpërthyer zjarri i cili ka shkaktuar dëme të mëdha materiale. Nga zjarri kanë mbetur të plagosur rreth pesëmbëdhjetë zjarrfikës, të cilët kanë luftuar për dhjetë orë për lokalizimin dhe vënien nën kontroll të zjarrit.

– U janë dhënë urdhra ekspertëve të disa fushave në Departamentin për Hetime dhe Ekspertiza Mjeko-teknike në MPB që të fillojnë të konstatojnë se ku dhe si ka rënë zjarri. Janë ekspertë për analizat kimike, në fushën e zjarrit dhe të ngjashme, si dhe përfaqësues të ndërmarrjes së shpërndarjes së energjisë elektrike dhe Ministrisë së Brendshme, njoftuan sot nga Prokuroria.

 

Next Post

Milevski e kontrolloi zemrën në VFV clinic para lojrave të mëdha të Ligës së Kombeve (Video)

Para ciklit të ri të kualifikimeve nga Liga e Kombeve, seleksionuesi i kombëtares së Maqedonisë në futboll, Bllagoja Millevski, vendosi të kontrollojë shëndetin dhe kondicionin e zemrës në klinikën e sapohapur private VFV, duke bërë një stres test me teknologjinë HyperQ. Siç deklaroi edhe vetë, është i kënaqur me metodologjinë […]

Subscribe US Now