Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kandidati bullgar për president Lozan Panov: I shtrij dorën fqinjëve të mi

1 min read

Kandidati i pavarur për president të Bullgarisë, i propozuar nga nisma “Drejtësia për të gjithë” dhe i mbështetur nga Bullgaria Demokratike, Lozan Panov do të vizitojë Shkupin këto ditë, ku sipas njoftimeve do të ketë takime “me miq të Bullgarisë dhe përfaqësues të Bullgarët maqedonas.“Po diskutohet e ardhmja e marrëdhënieve bullgaro-maqedonase”.

Para vizitës në Shkup, Panov, i cili është kandidati i parë bullgar për president që e viziton vendin, i tha korrespondentit të MIA-s në Sofje se vitet e fundit pamundësia për të arritur kompromise të interesit të ndërsjellë i ka vënë në rrezik marrëdhëniet mes Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut. në një rrugë qorre.