Next Post

Kasami: Teuta Arifi pati 8 vite dhe nuk i realizoi këto projekte, tani do ti realizoj për 100 ditë, këto jan përalla

Duke folur më tej mbi projektet që do realizojë në 100 ditëshin e parë, Teuta Arifi ka theksuar se janë shumë projekte madhore të cilat do bëhen për qytetarët e komunës së Tetovës. “Kam informuar qytetarët për 100 ditëshin e parë që janë paraparë 20 projekte dhe siç kemi hapur […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: