Kandidati për deputet nga “TASH është koha”, Hysni Ismaili u takua anëtarët e Kryesisë së Shoqatës së Shkrimtarëve OENEUM – Tetovë

vull

Sot në ambientin e Mullirit të Vjetër në Tetovë, Ministri i Kulturës Hysni Ismaili dhe kandidati për deputet z. Adnan Neziri dhe përfaqësues të tjerë, për t’u njohur me aktivitetet kulturore u takuan me anëtarët e Kryesisë së Shoqatës së Shkrimtarëve OENEUM – Tetovë, ku mes tjerave nga ana e Ministrit u diskutua edhe për ecjet e më tejme për ndryshime si dhe për projekt të ri për përkrahje të kulturës shqiptare për vitet në vijim. Biseda ishtë miqësore dhe e ngrohtë, duke u njohur me realitetin si dhe duke hap shtegun për përkrahje më të mëdha të kulturës shqiptare.

Next Post

Besimi në takim me arkitektët: Bashkë do të bëjmë punë të mira për vendin tonë

Takimi i rradhës në vrazhdën e aktiviteteve kandidati për deputet nga rradhët e BDI-së në njësinë e VI-të zgjedhore i dyti me rradhë pas liderit Ahmeti, Florin Besimi e ka realizuar në një bashkëbisedim me arkitektët e komunës së Tetovës me të cilët është diskutuar se si mund të ndryshohet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: