Next Post

Gazetari Zoran Bozhinovski paralajmëron: Në detaje do të paraqes kush janë vrasësit e vërtet në rastin “Monstra”

Postim i plotë: NJOFTIM DHE THIRRJE PUBLIKE: Ekipi i “BUREVESNIK.NET”  do të botoj të gjithë historinë për rastin “MONSTRA”, dhe më pas një Libër me identitetet e vrasësve, me shumën e saktë të parave në fjalë, KUSH ka shtënë me armë, kush me ëndë ka pasur një “marrëdhënie” ADN-ja e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: