Kandidati për President Blerim Reka takoi një delegacion të minoritetit boshnjak në Republikën e Maqedonisë së Veriut

vull

Kandidati për President Blerim Reka takoi një delegacion të minoritetit boshnjak në Republikën e Maqedonisë së Veriut.
Ata kishin dy kërkesa kryesore:
1. Përfaqësimi i tyre në organet shtetërore.
2. Gjuha boshnjake dhe shkollimi në këtë gjuhë.
Prof. Reka theksoi se kjo nuk është fushatë parazgjedhore për kuvend, por premtoi se kur të zgjidhet president, do t’i zgjidhë këto probleme brenda kompetencave që lejojnë kushtetuta dhe presidenca.

Next Post

Muhamed Zekiri i padëshirueshëm në Çair në tubimin e Pendarovskit?! (FOTO)

Sot në Çair, në sallën sportive Shaban Tërstena, u mbajt tubim përkrahes për kandidatin e përbashkët konsensual të LSDM-së dhe BDI-së për President, Stevo Pendarovski, ku mori pjesë edhe kryetari i LSDM dhe kryeministri, Zoran Zaev, shkruan TS. Ajo që ra ne sy ishte mospjesëmarrja e deputetit të LSDM-së, Muhamed […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: