Next Post

Zaev për Alsat: Pres që shumica parlamentare të rritet në muajt e ardhshëm

“Unë nuk mendoj se do të ketë një shumicë të re pa LSDM, pavarësisht se si i ktheni numrat. Mickoski thotë se para të gjitha zgjedhjeve dhe ne kishim një votëbesim në qeveri, e cila konfirmoi se shumica është e qëndrueshme dhe mund të rritet. Ka deputetë me të cilët […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: