Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kasami: Edhе një ëndërr e Tetovarëve u bë realitet!

1 min read

Me një koktej rasti të organizuar nga vet banorët, mbrëmë edhe zyrtarisht u lëshua në përdorim rruga 📍”Strasho Pinxhur”, rrugë kjo që përfshin të gjitha kriteret e nevojshme.

Ndryshimi i Tetovës vetëm se ka filluar dhe ne nuk do të ndalemi së punuari derisa të bëjmë çdo rrugë të Tetovës të ketë pamje evropiane!

Ta gëzojnë banorët dhe të gjithë qytetarët e Tetovës! ❤️