Kasami inspekton punët gjatë sanimit të rrugëve në Tetovë

vull

Kohë më parë përbërja e re Komunale e Tetovës ju bëri thirrje qytetarëve që të fotografojnë rrugët që janë të dëmtuar me qëllim që shërbimet komunale në kohë të nisin sanimin e tyre.

Postimi i plotë i kryetarit të Lëvizjes Besa, Bilall Kasami:

I motivuar nga kërkesa e shumë qytetarëve të cilët përmes rrjeteve sociale kanë dërguar fotografi në lidhje me gjendjen e katandisur të rrugëve dhe rrugicave të qytetit të Tetovës, sot, bashkë me ekipet riparuese isha prezent gjatë sanimit të rrugëve të qytetit të Tetovës, më konkretisht në rrugën “Vëllezërit Miladinov”, tek shkolla e mesme tekstile.

Next Post

KUR U DËRGUA SMS i PARË DHE ÇFARË SHKRUHEJ NË TË?!

“Gëzuar Krishtlindjet” është përmbajtja e SMS-ve të parë të dërguar në botë. Është marrë në 3 dhjetor 1992 nëpërmjet rrjetit Vodafone nga drejtori i atëhershëm i kësaj kompanie telekomunikacioni. Pikërisht SMS e parë në botë sot është gjetur në ankand në shtëpinë franceze të ankandeve Agut. Tani SMS shkon në ankand […]

Subscribe US Now