Kasami ju premton zgjidhje banorëve të Lagjes Drenovec rreth kyçjes në rrjetin e ujësjellësit

vull
0 0
Read Time:30 Second

Kumtesë nga Komuna e Tetovës:

Xhumanë e kësaj jave e kalova në lagjen Drenovec. Bashkëbiseduam me banorët e lagjes për problemet që i tangojë. U dakorduam që të fillojmë me problemin kryesor që kishtë një pjesë e lagjës, që është defekti me kyçjen e rrjetit të ujësjellësit për shkak të ndërtimeve të reja. U premtova se gjatë javës së ardhshme së bashku me drejtorin e Ndërmarrjes Publike Komunale dhe ekipin adekuat do jemi këtu për të parë situatën dhe për të filluar procedurat për kyçjen dhe rregullimin e ujit.

Jemi këtu për të gjetur zgjidhje, gjithmonë me qytetarët!

 

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Adem Avziu drejtori që i dha frymë Kodrës së Diellit

Edhe natyra ta kthen në të njëjtën monedhë nëse fillon të bësh diçka për të. I tillë është edhe një vend magjepsës si Kodra e Diellit që ka filluar ta prekë dora e ndryshimit atje. Si rrallë herë më parë atje ka borë që nisë të bie herët. Vite më […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: