Kasami: Ky është viti i punës

vull
Kumtesë nga Komuna e Tetovës
Rruga “Strasho Pinxhur” po merr fund. Pas rishqyrtimit dhe rivlerësimit të projektit në fjalë, rruga e lartëpërmendur nga sot do të fillojë të ndërtohet me të gjitha kriteret e nevojshme. Punimet e fazës së parë kanë filluar nga rruga 📍“Kongresi i Manastirit” e deri në 📍“Nikolla Tesla” ku rruga për qarkullim do të jetë e bllokuar për shkak të punimeve. Prerja e drunjëve të vjetër do të zëvendësohet me drunjë të rinj , dekorativ🌳🌴e me një pamje jashtëzakonisht të mirë ashtu siç do të ndryshohet edhe trotuari dhe ndriçimi i ri publik LED. 💡
Banorët përveç rrugës do të përfitojnë edhe rrjet të ri të ujësjellsit pas çka kjo lagje e cila njihet edhe si “Çarshia” e qytetit do të jetë njëra nga lagjet më të frekuentuara për shkak edhe të bizneseve që haperojnë atje.
Tetova për çdo ditë po fillon e të merr një pamje të rre, të zhvillimit dhe ndërtimit të saj.

Next Post

Raportet me Bullgarinë/ Shefi i diplomacisë, Osmani nuk lejon ultra nacionalistët ta prishin atë që po e ndërton diplomacia

„Një re është lëshuar në atë që kemi tentuar ta bëjmë 6 muajt e kaluar dhe ta kthjellim ambientin para nesh. Por, nuk mund të lejoj që kjo ta prish tërë procesin. Nuk mund të hy në defetizëm dhe të them- mjaftë është, i ndërprejmë bisedimet. Sepse, pas një kohe […]

Subscribe US Now