Kasami: Me dhimbje të thellë mora lajmin për ndarjen nga kjo jetë të babait të Harun Aliut – Komandant Kushtrimit, Haxhi Aliut

vull
Telegram ngushëllimi i Kryetarit të Lëvizjes Besa, Kasami: 
Me dhimbje të thellë mora lajmin për ndarjen nga kjo jetë të babait të Harun Aliut – Komandant Kushtrimit, Haxhi Aliut. Vepra e tij si prind do të jetë udhërrëfyes për gjeneratat e reja se si duhet edukuar fëmija dhe si duhet dashur kombi dhe atdheu. Do të ngelet gjithmonë për ne një shembull i durimit dhe urtësisë. Zoti ia faltë Xhenetin, e familjes durimin!
Next Post

Zaev: Politika në shpinë të tragjedësi nuk lejohet, spitalet modurale shpëtuan shumë jetë tek ne dhe në botë

“Jeni të mërzitur sepse po humbni zgjedhjet gjashtë herë, dhe do të humbni për herë të shtatë sepse po luani për përfitime politike dhe po përpiqeni të abuzoni me gjithçka”, tha kryeministri Zoran Zaev në duelin me Hristijan Mickoski në Kanal 5. Kryeministri shtoi se Qeveria ka treguar aftësinë për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: