Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kasami nxjerrë ‘ushtrinë’ në sheshin e Tetovës

1 min read

Kasami nxjerrë ‘ushtrinë’ në sheshin e Tetovës

Kryetari aktual i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami së bashku me stafin e tij komunal dhe me anëtarët e Lëvizjes Besa njëherit edhe me kandidat për këshilltar komunal sot kanë qëndruar në Banjë të Tetovës ndërkohë në mbrëmje janë takuar me qytetarët në sheshin e qytetit ku janë ndalur dhe kanë bashkëbiseduar që votën ta ndajnë për këshilltarët e kësaj partie në zgjedhjet e parakohshme për anëtarë këshilli që do të mbahen këtë muaj.