Kasami për së afërmi u njoftua me problemet e Ndërmarrjes Publike Komunale

vull

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami vizitën e tij të parë e zhvillova tek Ndërmarrja Publike Komunale “Tetova” Tetovë. U interesova nga afër për problemet e ndërmarrjes. Me u.d. Lulzim Shaqiri, diskutuam rreth problemeve në të cilat gjendet ndërmarrja, mënyrën sesi të dalim nga kjo situatë për të ju siguruar qytetarëve një qytet të pastër pa mbeturina dhe me ujë të pijshëm.

“Udhëheqësi e re e NPK-së do ju ofroj shërbime cilësore qytetarëve duke qenë në shërbim të tyre. Poashtu kemi përgatitur aksion një ditor, me 27 nëntor, unë së bashku me administratën e komunës, shkollat, ju bëj ftesë edhe bizneseve private, shoqatave ekologjike, sektorit civil dhe çdo qytetari të Tetovës që të na bashkëngjiten në aksionin për pastrimin e qytetit,” potencoi Kasami

Next Post

Edi Rama: Jam i shqetësuar për zhvillimet në Maqedoni

“Gjërat nuk kanë arritur në atë pikë që të kemi frikë nga destabilizimi, por duhet të jemi të kujdesshëm”, tha kryeministri shqiptar për gazetën “TA NEA” në numrin e fundjavës. “Zhvillimet në Maqedoninë e Veriut dhe kriza në Bosnjë dhe Hercegovinë nuk janë shenja të mira për Ballkanin Perëndimor”, deklaroi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: