Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kasami: Punë, jo fjalë. Për Tetovën tonë!

1 min read

Njoftim integral nga komuna e Tetovës:

Në kuadër të projektit për pastrimin e lumenjëve që gravitojnë në territorin e komunës sonë, sot, ka filluar pastrimi i lumit në fshatin Poroj. Ky aksion, do të vazhdojë proporcionalisht edhe në lumejtë e tjerë për t’i dhënë Tetovës sonë e qytetarëve tanë lumenjë të pastër dhe të sigurtë për të mos u përsëritur vërshimet e viteve paraprake.