Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kasami realizon edhe një premtim parazgjedhor duke ndërtuar linjën e re të ujësjellësit në lagjen Drenovec

1 min read

Komunikatë e plotë nga Komuna e Tetovës:

E premtuam para disa muajsh, sot, po fillojmë me punë për linjën e re të ujësjellësit në rr. “I.R. Llolla”- Drenovec. Jemi të angazhuar që çdo lagje e Tetovës të ketë ujë për pije 24 orë.
Falënderoj punonjësit e Ndërmarrjes Publike Komunale për punën e tyre dhe banorët për durimin e treguar.
Me përkushtim dhe zemër për qytetin tonë!