Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

KASAMI: SPECIALISTË NGA JASHTË PËR REVIZION TË PLOTË TË KOMUNËS

1 min read

BILALL KASAMI – KRYETAR I KOMUNËS SË TETOVËS 

“Që nga ky moment do të fillojë skanimi i situatës aktuale në Komunën e Tetovës dhe padyshim menjëherë duke ndjekur dispozitat ligjore do të angazhojmë specialistë nga jashtë institucionit për revizion të plotë. Qytetarët dhe institucionet kompetente duhet ta dijnë se si dhe ku janë harxhuar paratë e dyre, duhet ta dijnë sakt se sa borxh komuna e tyre dhe ku janë krijuar ato borxhe”.

Kasami edhe një herë është zotuar se pjeswtarët e administratës që bëjnë punën e tyre në mënyrë profesionale jo vetëm që do kenë përkrahjen e tij, por do angazhohet edhe për avancimin e metutjeshëm të tyre, ndërsa ata që kanë marë paga në kurriz të qytetarëve pa u paraqitur në vendet e punës u bën thirrje që vetë të tërhiqen./KlanMacedonia/