Kasami takim me Shoqatën e Romëve “Sonce”

vull

Kandidati për kryetar të komunës së Tetovës nga Lëvizja Besa, Bilall Kasami sot vizitoi Shoqatën e Romëve “Sonce”.

“Çdo qytetar dhe çdo lagje do të jenë të barabartë në Tetovën e pas 17 tetorit! Takim me Shoqatën e Romëve ”Sonce” (Dielli),” shkroi Kasami në fb.

Next Post

Teuta Arifi inspekton punimet e ndërtimit të rrugës në Saraqinë, vlera 20.3 mln denarë

Në fshatin Saraqinë për të biseduar me banorët dhe për të parë punët që po zhvillohen në ndërtimin e rrugës për në hyrje të fshatit. Kjo rrugë është me gjatësi 1220 metra, trotoare dhe vendosje të kanalizimit atmosferik. Vlera e projektit ësjtë 20.3 milionë denarë, me përkrahje të Byrosë për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: