Kasami takon arkitektët dhe inxhinierët e ndërtimtarisë nga Tetova

vull

Kryetari i komunës së Tetovës z.Bilall Kasami, ka njoftuar se ka takuar Arkitekt, inxhinier të ndërtimtarisë dhe gjeodet nga Tetova.
Si kryetari i Komunës së Tetovës, prioritet mbi prioritetet e kam sektorin e urbanizmit dhe komunikacionit.

Keqmenaxhimi i këtij sektori në Komunën e Tetovës ka sjellë një kaos të vërtetë urbanistik dhe në komunikacion e ka vështirësuar jetën e qytetarëve duke e rritur nivelin e stresit dhe duke prishur imazhin e Tetovës.
Kjo ishte edhe arsyeja e takimit që realizova sot me inxhinier të ndërtimtarisë, arkitekt dhe gjeodet nga Tetova!
Next Post

Një vajzë 17-vjeçare dhe pesë të tjerë janë mes të mbijetuarve të aksidentit në Bullgari

Sipas të dhënave fillestare, 4 autobusë të një kompanie turistike nga Maqedonia kanë hyrë në Bullgari përmes vendkalimit Kapitan Andreevo. Ata udhëtuan nga Stambolli në Shkup. “Kjo është një tragjedi njerëzore e panjohur në përmasat e saj. Informacionet dhe versionet fillestare janë se katër autobusë kanë hyrë nga Stambolli në Shkup. Në këtë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: