Kasami: Teuta Arifi pati 8 vite dhe nuk i realizoi këto projekte, tani do ti realizoj për 100 ditë, këto jan përalla

vull

Duke folur më tej mbi projektet që do realizojë në 100 ditëshin e parë, Teuta Arifi ka theksuar se janë shumë projekte madhore të cilat do bëhen për qytetarët e komunës së Tetovës.

“Kam informuar qytetarët për 100 ditëshin e parë që janë paraparë 20 projekte dhe siç kemi hapur shkollën e re në Reçicë, në 100 ditët e para do ndërtojmë çerdhen tek shkolla Kirili dhe Metodi, do përfundojmë dhe bulevardin Blagoja Toska dhe do vendosim kontinjetë gjysëm nëntokësor, kemi pan me projekte konkrete ashtu siç kemi ndërtuar rrugë të reja do fillojmë dhe rrugët në lagjen Migjeni”, ka thënë Arifi.

Bilall Kasami tha se Teuta Arifi ka pasur 8 vite për ti realizuar këto projekte por nuk i ka realizuar e tani që jemi në zgjedhje do ti realizoni për 100 ditë, këto janë përalla me tupan sepse qytetarët e Tetovës nuk ju besojnë më.

Next Post

Teuta Arifi: Në 100 ditët e para, shumë projekte madhore për Tetovën

Shkup – Duke folur më tej mbi projektet që do realizojë në 100 ditëshin e parë, Teuta Arifi ka theksuar se janë shumë projekte madhore të cilat do bëhen për qytetarët e komunës së Tetovës. “Kam informuar qytetarët për 100 ditëshin e parë që janë paraparë 20 projekte dhe siç kemi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: