Kasami: Transparenca dhe llogaridhënia janë prioritetet tona. Gjatë mandatit tonë 4 vjeçar do të raportojmë në vazhdimësi para qytetarëve.

vull
0 0
Read Time:24 Second

Qytetarët meritojnë të dinë të vërtetën, qytetarët duhet të dijnë se ku shkojnë paratë e tyre, qytetarët meritojnë te dinë se çfarë ndodh në Komunën e Tetovës. Të dhënat nuk janë aspak të mira, janë tepër shqetësuese.

Dua të njoftoj qytetarët e Tetovës dhe opinionin e gjërë se borxhi i Komunës së Tëtovës kap vlerën totale prej 24,018,222 euro. Borxhi do të qëndroj në sheshin Iliria, ndërsa për borxhin e detajuar i njëjti do të publikohet në webfaqen e komunës.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

NP “Parkingjet e Qytetit”: Nga nesër përsëri do të fillojë funksionimi i parkingut me pagesë

NP “Parkingjet e Qytetit”, Njoftim: Njoftojmë opinionin publik se pas ndërprerjes disa javore të pagesës së parkingjeve në Tetovë, me datë 01.12.2021 përsëri do të fillojë funksionimi i parkingut me pagesë. Prolongimi disa javorë i pagesës erdhi për arsye të detektimit të problemeve që ka kjo ndërmarrje, dhe sipas inspektimeve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: