Kastriot Rexhepi nga Lëvizja Besa kandidat për komunën e Çairit

vull
Sot, u mbajt kuvendi i Degës së Lëvizjes BESA në Çair ku në një prezencë masovike u votuan anëtarët e rrinjë të kësaj dege.

Fjalim i kandidatit për kryetar komune të Cairit, Kastriot Rexhepi


Me aklamacion, për kryetar dege anëtarët më zgjodhën mua. Kjo, është një nder dhe një përgjegjësi e madhe mbi të gjitha ku, me propozim të tyre e miratim, më zgjodhën për të parin e Çairit.
Të dashur qytetarë dhe ju kuvendarë, Çairi meriton ndryshim, dhe se zotohem se me mbështetjen tuaj, pas 17 Tetorit, ne do të angazhohemi fuqishëm për punë, zhvillim dhe ndryshim të Çairit tonë. Së bashku me bartësin e listës sonë, Dr. Ridvan Bajramin dhe të tjerët që do vijnë pas, do jemi zëri i të gjithëve për punë të dobishme për të gjithë ne.
Faleminderit për mbështetjen kuvendarëve, familjes sime, sekretarit gjeneral Arjanit Hoxha, anëtarit të kryesisë njëherit mikut tim Sedat Ramadani si dhe kreut të partisë prof. Bilall Kasami.
Next Post

Hoxha: Garës për Çairin i kemi hy #MeKaKrejt

Pas zyrtarizimit të kandidaturës për kandidat të komunës së Cairit, në krye me Kastriot Rexhepin nga Lëvizja Besa, për zgjedhjet komunale që do të mbahen me 17 nëntorë, anëtari dhe ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave është shprehur : Sonte në Çair u dëshmua se Lëvizja BESA me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: