Këshilli i Komunës së Çairit miratoi Buxhetin për vitin 2021

vull
Këshilli i Komunës së Çairit miratoi Buxhetin për vitin 2021
Në seancën e saj të 49 të mbajtur përmes online platformës digjitale ZOOM, Këshilli i Komunës së Çairit me debat konstruktiv dhe sipas të gjitha procedurave të parapara ligjore, me 17 vota pro, 9 të përmbajtur dhe asnjë votë kundër, miratoi Buxhetin e Komunës së Çairit për vitin 2021.
Faleminderoj të gjithë këshilltarët për përkushtimin e tyre gjatë këtyre orëve të mbrëmjes për finalizimin e këtij procesi shumë të rëndësishëm për funksionimin e Komunës së Çairit! Bashkë në shërbim të qytetarëve!
Next Post

ASH Tetovë: QEVERIA LSDM-BDI MBURRET ME INVESTIMET NË QENDRËN TURISTIKE PONIKFA NDËRSA E LEN NË GJENDJE TË MJERUESHME KODRËN E DIELLIT?

Kryeministri Zoran Zaev bashkë me anëtarë tjerë të kabinetit të tij qeveritar sot ka promovuar rezultatet e Qeverisë në pjesën lindore të Maqedonisë së Veriut me saktë në rrethinën e Koçanit në pjesën malore të Ponikfës. Këto projekte sipas Kryeministrit Zaev u realizuan nga Qeveria, nga njësia e vetëqeverisjes lokale, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: