Këshilli i Prokurorëve Publikë, vendosi: Të shkarkohet prokurorja Katica Janeva

vull

Këshilli i Prokurorëve Publikë sot njëzëri ka vendosur të fillojë procedurën për shkarkimin e prokurores speciale publike Katica Janeva për shkak të punës joprofesionale dhe joetike, njoftoi kryetari i Këshillit të Prokurorëve Kole Shterjev.

 

 

Ai shtoi se Këshilli do të duhet të përgatit raport të cilin do të duhet ta dorëzoj në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mënyrë që Kuvendi të vazhdoj procedurën e mëtejshme dhe të kthej raportin në Këshill, ku edhe do të vendoset për shkarkimin e Janevës.

 

 

Shteriev mes tjerash tha se në historinë e Këshilli i Prokurorëve për herë të parë përballet me një situatë të tillë, në të cilën një shefi i Prokurorisë Publike i është përcaktuar masa e paraburgimit.

Next Post

Flet xhaxhai i Ilirit, personi që i mori jetën bashkëshortes në Zvicër

Në Dietikon ZH të Zvicrës, verimaqedoniani Ilir B. (37) vrau bashkëshorten e vet (34) me armë të ftohtë. Ai më pas u arratis në Zvicrën Lindore, ku u arrestua pak kohë më vonë. Përmes «Blick», tani është prononcuar xhahai i vet. Ishte pika kritike e një konflikti martesor të përshkallëzuar: […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: