Këshilli i Sigurimit rekomandon situatë krizë në Maqedoni në 30 ditët e ardhshme

vull

Pas sesionit të sotëm të Këshillit të Sigurimit, Shefi i Shtetit Stevo Pendarovski informoi se Qeverisë do ti rekomandohet të deklarojë një gjendje krize në territorin e të gjithë vendit.

Kjo do t’i mundësojë qeverisë që të menaxhojë të gjitha burimet, përfshirë kompanitë private.

Pendarovski tha se kjo nuk duhet të ngatërrohet me orë policore dhe kufizimet në lëvizjen e qytetarëve.

Next Post

Zaev: Më së voni deri nesër do të vendoset gjendja e krizës

Kryeministri Zoran Zaev pas mbledhjes së sotme të Këshillit të Sigurimit në vilën në Vodno, tha se sonte, më së voni deri se nesër, do të kalojë procedura për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Kërkesa për një gjendje krize lindi nga takimi i sotëm dhe Presidenti Stevo […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: