Këshilli i Sigurimit sot në një takim me Pendarovskin mbi situatën me Kovid-19

vull

Sot, Këshilli i Sigurimit do të mbajë një seancë për të diskutuar situatën aktuale me pandeminë covid-19 në territorin e vendit, si dhe masat dhe aktivitetet e institucioneve kompetente.

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, do të marrë pjesë në seancën e dhjetë që do të mbahet në mesditë në Vila Vodno, siç u paralajmërua, përveç anëtarëve të rregullt, me ftesë të Presidentit Stevo Pendarovski.

Anëtarët e rregullt të këtij Këshilli janë: Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi; Kryeministri Zoran Zaev; Ministrat e Brendshëm dhe të Punëve të Jashtme Oliver Spasovski dhe Bujar Osmani; Ministrja e Mbrojtjes Radmila Sekerinska; ish-Ministri i Mbrojtjes dhe Profesori Universitar Trajan Gocevski; Profesor në Fakultetin e Drejtësisë “Justiniani I” në Universitetin “St. Cyril and Methodius University, Nenad Markovic dhe Profesori i Universitetit të Evropës Juglindore Veton Latifi.

Siç kemi njoftuar dje, një nga opsionet, sipas burimeve nga kampi qeverisës, është që Qeveria të propozojë shpalljen e një gjendje krize, më shumë të ngjarë në të gjithë territorin e vendit, në mënyrë që të mund të shqyrtohet në seancën e sotme.

Next Post

Në Kanada nga viti 2035 vetëm shitjet e automjeteve elektrike

Qeveria e Quebec, një pjesë integrale e Kanadasë, ka marrë një vendim ambicioz për të ndaluar shitjen e makinave jo-elektrike nga 2035. Ky vendim vjen si pjesë e strategjisë së miratuar më parë për të ashtuquajturën një mjedis i gjelbër që parashikon gjithashtu 6.7 miliardë dollarë investime për të luftuar ndryshimin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: