Këshilli Nismëtar: VMRO-DPMNE nuk është dhe as nuk duhet të jetë pronë private e Mickoskit

vull

Me rastin e vendimit të djeshëm të Komitetit Qendror të VMRO-DPMNE, për të mos pasur një Kongres të jashtëzakonshëm, por të rregullt në nëntor, njoftoi KëshilliNismëtar. Ata thonë se ky vendim është një lojë në parti dhe se partia nuk duhet të jetë në pronësi private të Mickoski.

“Përpjekja e Presidentit ende në detyrë Hristijan Mickoski për të shmangur konfrontimin me delegatët të cilët u zgjodhën në Kongresin e 16-të, duke caktuar një kongres të rregullt në nëntor, është një lojë me partinë dhe të gjithë anëtarët që autorizuan delegatët në Valandovo të besojnë udhëheqja ndaj tij. “.

Hristijan Mickoski nuk ka kapacitet dhe nuk gëzon besim te anëtarët e partisë, aq më pak te qytetarët neutralë. Hristijan Mickoski do t’i sjellë një humbje tjetër VMRO-DPMNE në zgjedhjet e ardhshme lokale, ashtu siç solli disfata në zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare. Mickoski arriti të humbasë vendin e dytë për nga popullariteti, duke rënë në vendin e tretë pas udhëheqësit të së majtës, Dimitar Apasiev.

Një politikan me një vlerësim kaq negativ nuk mund të presë fitore.

VMRO-DPMNE nuk mund të përballojë më një luks të tillë që të drejtohet nga një burrë që e tërheq dhe stimulon përçarje dhe grindje të reja.
VMRO-DPMNE ka nevojë për unitet dhe vendosmëri në realizimin e qëllimeve strategjike.

VMRO-DPMNE ka nevojë për Kongresin e jashtëzakonshëm të 17-të, i cili do të rishikojë politikat e udhëhequra nga Mickoski këto tre vjet dhe do të përshkruajë drejtimet në të cilat partia do të kthehet në rrugët e fitores.

Next Post

MASH: Krijojmë arsimim që e zhvillon potencialin e çdo vajze dhe djali - Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Shkencëtarëve të rinj

Ministria e Arsimit dhe Shkencës e uron Ditën Ndërkombëtare të Vajzave dhe Grave Shkencëtare – 11 Shkurti dhe i bashkëngjitet  shënimit të tij.   Angazhimet dhe përparësitë kryesore të MASH-it janë të krijojë  arsimim përmes të cilës çdo fëmijë do ta arrijë potencialin e tij të plotë dhe do t’i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: