Kështu duket salla ku do të bëhet vaksinimi në Shkup (VIDEO)

vull
0 0
Read Time:53 Second

Shumë infermierë, mjekë dhe personel tjetër administrativ janë zhvendosur në zyrën e Boris Trajkovskit që nga e hëna. Do të jenë 40 studentë të farmacisë dhe mjekësisë që duan të ndihmojnë. Cosmonautko i famshëm do të punojë në pikën e madhe të vaksinimit në vend që të marrë shtupa në fushë.

– Unë jam këtu si infermiere dhe imunizimi është i rëndësishëm dhe njerëzit duhet të vaksinohen, ky është apeli im. Të gjitha vaksinat janë të sigurta, thotë Denis Jankulovski nga Qendra për Shëndet Publik Shkup.

Në qendrën sportive sot ka pasur një provë të përgjithshme që të gjithë të dinë pozicionet e tyre. Qytetarët do të hyjnë në dy hyrje. Së pari ata kalojnë pranë ekipeve të Kryqit të Kuq për pëlqim. Pastaj te mjekët dhe së fundmi në njërën nga 48 ekranet ku do të jetë goditja.

Pas pickimit, të gjithë ulen për të paktën 15 minuta për të vëzhguar. Shenja e madhe i kujton ata se do të duhet të kthehen pas 21 ditësh për rivaksinim.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ramush Haradinaj: Nuk marrim pjesë në votimin e Presidentit

Kryetari i Kryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka dal me qëndrimin e tij zyrtarë se nuk do të mbështes në Kuvend kandidatin për president të shtetit që do të propozohet nga Lëvizja Vetëvendosje Statusi i plotë në facebook: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, ka dhënë me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: