Ki nuk ishte i partisë tonë xhi bon këtau!

vull

E dhimbshme por  realitet, kështu është përditshmëria e atyre personave që gjejnë një të njohshëm ose kanë dhënë para  të hyjnë në punë.

Improvizim bisedë midis disa personave  (shokëve) në një lagje!

Personi: Ho be vlla kishe hi në punë. I fort ije taj si hine be ej a dhae pare, a partia të fajti. Majr be no taj i partis tjetër ishe? A taj taj ka të froje era!

I punësuari: Jo more shoc cashtu me të njofshëm hina në punë se pa punë ska, familje duhet të mbajsh, caullët duhet ti rajtim, shkolla shaum punë. Ska partia jeme partia e atij do ngelsha në udhë pa të njofshëm ska vlla, mora të xhindesh!

Improvizim bised midis disa personave  në një institucion!

Pëshpëritje, punë haxhuze!

Personat: Ej shef hapni syt duhet të kemi kujdes sdi si ka hi ki këtu vec ta dish, partia jonë se ka fajt!Sa ma pak punë ti ipet ene tja blim mendjen mo do kthije ka ne, nëse nauk ta izolojm. A vlla si thush.

Personi2:Ej majr është be na kshau pse mo kthije ka ne xhi kimi bo ne keq. Aaaa ka ene ni send ajo ma vazhdo (kryesorja), ki mund të jese Spijun i partisë tjetër. Ej xhi ska be na.

I punësuari:Përshëndetje koleg si jeni, a jeni mirë, si po ju ec puna!

Personat: Majr taj majr ije!  Kush të fajti be na në punë taj, pi partis ton a  vlla? Diktohesh se kije ADN tonë.

I punësuari: Kam hy me të njofshëm u desh të mbijetoj. Kam kriju familje. Ja jam tu bë llogari cka të bëjë me rrogën e parë! Kam do borxhe dhe dua ta shtroj një dark për mikun që mka kryer punë. Me këtë rrogë dua të falenderoje dhe prindërit që më kan shkollu deri në magjistratur!

Personat: Aaa taj kone gjali majr, vec ene të bohesh ka partia jonë ene top punët! E shohësh pa punë stë kemi lanë!/KOHANEWS

 

Next Post

Memedi: RDK-ja nuk del nga qeveria (VIDEO)

Kryetari i RDK-së, Vesel Memedi është i bindur se subjekti i tij nuk do të përfshihet nga fshesa e paralajmëruar e kryeministrit Zoran Zaev. Sipas Memedit, informacionet për largimin e RDK-së nga Qeveria burojnë nga opozita shqiptare.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: