Komisioni Rregullator për Energjetik ka vendosur që të shtrenjtoj çmimet e derivateve të naftës.

vull
Sipas vendimit për gjysmë denarë do të shtrenjtohen benzina EUROSUPER BS-95 dhe EURODIZEL.
Në përputhje me vendimin e ri, një litër EUROSUPER BS-95 do të kushtojë 67,50 denarë, ndërsa një litër EURODIZEL do të kushtojë 58,50 denarë.
Çmimi i EUROSUPER BS-98 nuk ndryshon dhe mbetet njësojë. Pra, një litër do të vazhdojë t shitet për 69,00 denarë.
Next Post

Arta Bilalli - Elmi Azirit: Bllokuat iniciativën për punën online të Kuvendit

Në emisionin debativ Top tema në Tv Telma të ftuar janë deputetë nga parti të ndryshme e mes tyre përfaqësuese nga BDI deputetja Arta Bilalli Zendeli, nga ASH Elmi Aziri, nga VMRO Dafina Stojanovska dhe deputeti i LSDM-së. Në debat e sipër deputetja Arta Bilalli Zendeli i ka përmendur deputetit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: