Komuna e Bogovinës vazhdon me projektet për ndryshime të infrastrukturës rrugore në territorin e saj

vull

Kësaj rradhe, në bashkëpunim me ndërmarrjen “Rrugët e Maqedonisë” bëjnë përmirësimin e rrugës në aksin rrugor Pirok – Kallnik, ose ndryshe rruga 402.
Lajmërohen të gjithë qytetarët që të jenë të kujdesshëm gjatë këtyre ditëve, meqë punohet intensivisht në këtë aks rrugor.
Momentalisht punohet në vendbanimin Siniçan, ku edhe i lusim qytetarët për bashkëpunim maksimal.
Komuna falënderon të gjithë qytetarët për mbështetjen dhe mirëkuptimin dhe shpreson që bashkëpunime të tilla do të vazhdojnë në të ardhmen.

Next Post

Në UT u prezantuan mundësitë e shkëmbimit për mobilitetin e studentëve dhe stafit akademik në kuadër të programit ndërkombëtar CEEPUS

Koordinatori i rrjetit të HR-1005, i Sistemit Arsimor në Evropën Qendrore, Prof. Dr. Vjekoslav Galzina nga Universiteti “Josip Juraj Strossmayer” i  Osijekut, sot, para studentëve të Fakultetit Filozofik të Universitetit të Tetovës, i prezantoi mundësitë që i ofron ky rrjet për mobilitetin e stafit akademik dhe të studentëve. Gjatë vizitës […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: