Komuna e Çairit dhe AKV “Ibe Palikuqi” fillojnë përgatitjet për shënimin e 40 vjetorit të ekzistencës së Ansamblit “Ibe Palikuqi”

vull

Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Ibe Palikuqi” ka qenë dhe mbetet ndër përfaqësuesit më të denjë të trashëgimisë së pasur kulturore të popullit tonë. Kjo vatër e kulturës më 15 Nëntor të këtij viti do të shënojë 40 vjetorin e ekzistencës së saj dhe shënimi i këtij jubileu të veçantë bashkoi sot kreun e Komunës së Çairit Visar Ganiu dhe anëtarët e këshillit organizativ të ansamblit në tavolinën e punës për të përgatitur spektaklin e ditëlindjes së ambasadorëve më të mirë të vlerave tona kulturore.

Me këtë këtë rast, kryetari Ganiu shprehet: “Gjithë ata njerëz që ndër vite e bënë këtë ansambël të arrij nivelet më të larta artistike, me të drejtë e meritojnë mirënjohjen, respektin dhe mbështetjen e plotë institucionale.”

Next Post

"KUSHTE MË TË MIRA PËR PROCESIN EDUKATIVO- ARSIMOR NË SHKOLLAT TONA "

Gjatë ditës sotme Kryetari i Komunës së Likovës z. Erkan Arifi, vizitoi nga afër SH.F.K “Faik Konica” f. Sllupçan, ku me Drejtorin, u dakorduan që nga java e ardhshme të fillojn punimet për izolimin, fasadimin dhe vendosjen e ulluqeve të objektit, me çka përveç se do ndryshoj pamja e tanishme, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: