Komuna e Gostivarit shpërblen nxënësit e gjeneratës të shkollave fillore dhe të mesme

vull

Komuna e Gostivarit gjegjësisht Sektori i Arsimit, me rastin e përfundimit të vitit shkollor 2020/2021, mbajti ceremoni ku u shpërblyen nxënësit e gjeneratës të shkollave fillore dhe të mesme, si dhe fituesit në garat komunale, regjionale dhe republikane.

Nxënësit të cilët janë shpallur si nxënës gjenerate, nga ana e Komunës së Gostivarit u shpërblyen me vauçerë në vlerë prej 2000 den. dhe iu ndanë Mirënjohje, ndërsa fituesit e garave të ndryshme komunale, regjionale dhe Republikane u shpërblyen me vauçerë prej 1000 denarë dhe iu ndanë Mirënjohje.

Next Post

Fjala e Ambasadores Kim në Konferencën e OSBE-së “Përpjekjet e përbashkëta në luftën kundër trafikimit të qenieve njerëzore në Shqipëri” 

Mirëmëngjes! Ambasador del Monaco, Ambasadore Ekstedt, Ambasador Soreca, Zëvendës ministre Kuko, të nderuar të ftuar. Është kënaqësi të jem këtu. Siç jeni në dijeni, Presidenti Biden dhe Sekretari Blinken e kanë bërë të qartë se korrupsioni, abuzimet me të drejtat e njeriut dhe krime të tjera destabilizuese përbëjnë kërcënime për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: