Komuna e Gostivarit vendos në përdorim kioskun elektronik (VIDEO)

vull

Prej sot në Komunën e Gostivarit është vënë në përdorim kiosku elektronik që në realitet është një aparat elektronik në formë të bankomatit, prej ku qytetarët mund të bëjnë kërkesa, të kryejnë pagesa dhe të marrin vërtetime e dokumente të ndryshme komunale, pa patur nevojë të presin radhë apo të enden nga zyra në zyrë.

E-Kioskun mund ta përdorë çdo qytetar i Gostivarit, të cilit i duhet të marrë ndonjë dokument nga administarta lokale. Përdorimi është shumnë i thjeshtë, në tre gjuhë, ngjashëm me mënyrën e përdorimit të bankomateve për nxjerrjen e parave, përcjell in7. Siç ka njoftuar në rrjetet sociale, i pari i Gostivarit, komuna që ai drejton është e para në vend që ka vënë në përdorim një sistem të tillë elektronik për kryerjen e shërbimeve për qytetarët.

Next Post

Ujku i futet kosovarit brenda në banjo, shikoni momenti kur nxirret jashtë (VIDEO)

Hysnia, i njohur si “Mbreti Gjk” ka bërë një tjetër vepër të mirë. Ai njihet si njeriu që “flet” me kafshët e egra, ndërsa kësaj radhe ka ndihmuar në shpëtimin e një ujku, i cili u kishte hyrë një familje në banjo. Rasti ka ndodhur në Deçan

Subscribe US Now

%d bloggers like this: