Komuna e Sarajit dhe Organizata Humanitare Kalliri i Mirësisë shpërndanë 150 pako ushqimore

vull
Për hir të muajt të shenjtë të Ramazanit, Komuna e Sarajit dhe Organizata Humanitare Kalliri i Mirësisë, shpërndanë 150 pako ushqimore.
Pakot u dedikohen familjeve në nevojë të cilat duke shpresuar se me këtë ata sadopak do të përmbushin kërkesat e tyre elementare.
Kryetari Blerim Bexheti falemenderoj z.Nexhat Lika për aksionin e ndërmarë për shpërndarjen e pakove për ndihmë.
Organizata Humanitare “Kalliri i Mirësisë” çdo vit kanë kryer organizime të tilla për t’u dalë në ndihmë sado pak banorëve të komunës tonë por edhe më gjërë, me shpresë që bashkëpunimet e tilla do të vazhdojnë edhe më tej!

Next Post

Me Donika Gërvallën për herë të parë Shtetet shqiptare me një diplomaci të mirëfilltë kombëtare

Nga Skënder Sadri KAPITI Këtë shkrim po e filloj me një përshëndetje dhe mirënjhohje votuesve në Kosovë që me 14 Shkurt 2021 bënë ndryshimin e madh kombëtar: ndëshkuan krimin dhe korrupsionin e lartë shtetëror, ndëshkuan politikën e papërgjegjshme dhe të interesave personale mbi ato kombëtare dhe sollën në pushtet një […]

Subscribe US Now