Komuna e Sarajit, punime intensive në asfaltimin e rrugëve

Kohanews Admin

Me investimet kapitale dhe infrastrukturore komuna e Sarajit, po bëhet gjysmë urbane dhe rurale. Urbanizimi dhe zhvillimi I Sarajit, ishte një nga premtimet kryesore të kreut të komunës së Sarajit Blerim Bexheti.

Komuna e Sarajit, gjatë kësaj faze, investimet I ka adresuar në zhvillimin e infrastrukturës, ku punimet janë duke u zhvilluar në tre projekte, asfaltimi I rrugës Kondovë-Sfillare-Race dhe Radushe, rruga kryesore në vendbanimin Kopanicë, ku është në fazën e fillimit të asfaltimit, ndërsa sot kanë filluar punimet në asfaltimin e rrugës në Gërcec.

Në fazën e ndërtimit është edhe Çerdhja në Kondovë, salla e sportit në Saraj dhe Gllumovë. Ndërsa, më parë u rrikonstruan dhe u izoluan dsa Shkolla Fillore, para shtatorit. Projektet që po realizohen ishin edhe premtime elektorale të kreut të komunës Blerim Bexhetit.

Next Post

Humanizmi nuk njeh kufi, Edward Gojçaj përkrah plakun në Prishtinë

Në fushatën e cila po zhvillohet në Kosovë, për zgjedhjet e 6 tetorit, ka raste të cilat nxitin humanistët e diasporës për të dhënë kontribut. Një humanizëm i tillë, që kronika elektorale në media vuri në dukje, ka nxitur humanistin e shquar,malësorin nga Hoti që jeton në Amerikë, Edvard Gojçaj […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: