Komuna e Strugës evidenton e prindët me vetëpërkujdesje

vull
0 0
Read Time:48 Second
Komuna e Strugës filloi evidentojë prindët me vetëpërkujdesje dhe familjet me prind të vetëm, në territori e të gjithë komunës. Banorët e Strugës që i përkasin kësaj kategorie të qytetarëve do të mund të aplikojnë në shpalljen publike, e cili do të publikohet në faqen e internetit të komunës dhe në faqen zyrtare të Facebook dhe Instagram.
Ky aktivitet social në fushën e mundësive të barabarta për gratë dhe burrat zhvillohet në bashkëpunim me Shoqatën për mundësi të barabarta “Një Mundet” me seli në Shkup dhe është pjesë e projektit “Mbështetje Institucionale nga Civica Mobilitas”.
📜 Për këtë qëllim, sot në Komunën e Strugës u nënshkrua Memorandum për bashkëpunim, në mbështetje të prindërve me vetëpërkujdesje dhe familjeve me një prind, i cili do të sigurojë qasje në informacion, ndihmë në sigurimin e të drejtave të prindërve të vetëm dhe familjeve me një prind, në të gjitha segmentet të jetës si dhe ngritjen e vetëdijes shoqërore dhe përgjegjësisë për këtë kategori të qytetarëve.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Përfaqësuese të Komunës së Pejës vizituan Komunën e Çairit

14 përfaqësuese të Komunës së Pejës sot vizituan Komunën e Çairit, ku edhe realizuan një takim me kryetarin e komunës z. Visar Ganiu, në fokusin e të cilit mbi të gjitha ishte pozita e gruas në shoqërinë tonë. Mysafireve nga Peja, sa për ilustrim se si duket përfaqësimi i gruas […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: