Komuna e Strugës filloi me procesin e vendosjes së ulëseve përgjatë bulevardit të ri, që qytetarëve t’ju krijojmë kushte për tu relaksuar dhe për të pushuar.

vull

Apelojmë deri tek qytetarët që të ruajnë pajisjet urbane që janë në shërbim të të gjithëve.

Punët e mira bëhen kur të gjithë punojmë bashkë! Andaj, të denoncohen dëmtuesit eventual të pajisjeve urbane në faqen zyrtare të Komunës së Strugës, në rrjetin social Facebook dhe përmes e-mailit të komunës: info@struga.gov.mk

Zyra për marrëdhëni me publikun,
Komuna e Strugës

Next Post

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti priti në takim Ambasadorin francez në Kosovë, Didier Chabert.

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti priti në takim Ambasadorin e Francës në Kosovë, Didier Chabert. Në këtë takim u diskutua lidhur me zhvillimet politike në Kosovë, e në veçanti për prioritetet që ka Komuna e Prishtinës gjatë mandatit të ri të Kryetarit Ahmeti. Bashkëpunimi i Komunës së Prishtinës […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: