Komuna e Strugës ndihmon simbolikisht familjet sociale

vull

Komuna e Strugës dhuron çanta shkolle për fëmijët të cilët vinë nga familje me gjëndje të vështirë sociale.

 

Fëmijët janë ardhmëria jonë, andaj ne si institucion e kemi për detyrë të mbështesim dhe ndihmojmë të gjithë fëmijët e sidomos fëmijët të cilët vijnë nga familje pa të ardhura.

 

Çantat mund ti merrni në hapësirat e Komunës së Strugës, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 16:00.

Next Post

AAK fut në listë për deputetë rreth 40 figura të reja

Partitë politike pritet që shumë shpejt t’i përfundojnë listat përfundimtare zgjedhore të kandidatëve për deputetë. Ato kanë afat që deri të premten më 6 shtator t’i publikojnë listat e tyre në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Deri më tani, publike janë bërë vetëm disa emra të cilët janë propozuar për këto […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: