Komuna e Studeniçanit dhe Komuna e Rahovecit (Kosovë) bashkpunojnë për aplikim të përbashkët në programin për bashkpunim ndërkufitar

vull

Sot, 27/03/2019, një delegacion i Komunës së Studeniçanit në përbërje të vet kryetarit z. Azem Sadiku, kryetarit të Këshillit z. Regaip Mustafa dhe sekretari i Komunës z. Burhanedin Nuhiju, qëndroi në vizitë një ditore në Republikën e Kosovës, ku u pritën nga nën kryetari i Komunës së Rahovecit z. Fatmir Iska dhe bashkpuntorë tjerë nga Komuna e Rahovecit.
Në këtë takim u vendosën kontaktet e para dhe u vendos që dy komunat të nënshkruajnë marrëveshje bashkpunimi për aplikim të përbashkët në thirjen e Bashkimit Europian – programi për bashkpunim ndërkufitar: Republika e Maqedonisë së Veriut – Republika e Kosovës.

Next Post

Sfidat e kryetarit të ri të Komunës së Tuzit

Qeverisje në shërbim të qytetarëve , e jo të pushtetarëve NgaGjekë Gjonaj Tuzi -komuna më e re në Mal të Zi, nga e shtuna e kaluar, fitoi edhe kryetarin e ri Nikë Gjeloshaj, kandidat i dalë nga bashkimi i tri partive shqiptare. Emërimi i tij nga 21 këshilltarë , 16 […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: