Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Konferencë për shtyp e Kryeministrit Zaev dhe ministrit të Shëndetësisë Filipçe me rastin e mbërritjes së vaksinave

1 min read

Sot, në orën 13:00, para Instituti i Mjekësisë së Transfuzionit (në kuadër të Qendrës Klinike Nënë Tereza), Kryeministri Zoran Zaev, i shoqëruar nga ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe do të mbajnë konferencë për shtyp me rastin e mbërritjes së vaksinave.