Konfiskohen armë dhe municion në Shkup

vull

Më datën 02.07.2021 nëpunës policorë të Departamentit të Policisë Krimnalistike-Sektori për Tregti të Palejuar me Drogë, Armë dhe Materie të Rrezikshme, në koordinimin me Agjencionin për Siguri Nacionale dhe SPB Shkup, gjatë kontrollimit të kryer në ambientet ndihmëse në godinë në rr.”Cvetan Dimov” në Shkup, kanë gjetur dhe kanë konfiskuar një pushkë automatike “kalashnikov”, dy karikatorë dhe 22 plumba. Është kryer këqyrje, kurse sendet e gjetura janë dhënë për ekspertizë.

Next Post

Sot, ashte 31 vjetori i dy ngjarjeve mjafte te randsishme te kombit tone

E para dhe ma e randsishmja perkon me ngjarjen jashtezakonisht te randsishme te Shpalljes se Deklarates Kushtetuese te Pavarsise se Kosoves prej deputeteve te saj e cila do te sherbente si gurethemeli i Pavarsise se saj. E dyta ashte dyndja e popullit ne Shqipnine londineze neper dyert e ambasadave per […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: