Kordinohen aktivitetet e ministrisë së Drejtësisë dhe zyrës në Gjykatën e Strasburgut

vull
0 0
Read Time:33 Second

Zëvendësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu në vazhdën e takimeve sot ka realizuar takim pune me udhëheqësinë e Byrosë për përfaqësim në Gjykatën e Strasburgut kryesuar nga  drejtoresha, Danica Xhonova.

“Gjatë këtij bashkëbisedimi u vlerësua aktiviteti procedural për aplikimet e shtetasve tanë. Konfirmuam se për shkak të materialit voluminoz gjyqësor dhe për faktin se bëhet fjalë për lëndë gjyqësore që janë në procedim e sipër pranë institucioneve kombëtare, afati përfundimtar për dorëzimin e përgjigjes për lëndët në lidhje me abolacionin nga ish Kryetari i shtetit, është 11 qershor 2021. Ekspertët ndërkombëtar dhe ata vendor janë të angazhuar në përgatitjen e përgjigjes për në Gjykatën e Strasburgut,”  ka shkruar zëvendesministri  Nuhiu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Reagim ndaj propozimit,të ritjes së TVSH-së,dhe tatimit personal

Nga paraqitja mediatike e ministrit për financa z.Fatmir Besimi,se pregatitet ritja e TVSH-së,dhe e tatimit personal,Lëvizja Ilirida e shef të arsyeshme reagimin ndaj ritjes së këtyre tatimeve,të cilat do të atakojnë direkt në uljen e standardit jetsorë të qyteterëve në përgjithsi. Qeveria duhet të hekë dorë nga ritja e TVSH-së,dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: