Kovaçevski – Petkov: I vendosëm bazat për avancim të shpejtë të marrëdhënieve të ndërsjella

vull

Kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe Kryeministri Kiril Petkov patën takim tet-a-tet në kuadër të vizitës zyrtare të delegacionit qeveritar të Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Bullgarisë.

Në takim u theksua se dinamika me të cilën po realizohet mbledhja e përbashkët, si dhe fillimi i aktiviteteve të grupeve të punës e konfirmon angazhimin e dy kryeministrave për të vendosur bazat për avancimin e shpejtë të ardhshëm të marrëdhënieve reciproke.

Kryetarët e qeverive të Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë, Dimitar Kovaçevski dhe Kiril Petkov u pajtuan se atmosfera e vullnetit të shprehur politik dhe frymës së sinqeritetit dhe transparencës që sundon në takimet e deritanishme, shpien drejt zgjidhjeve të përbashkëta të pranueshme për çështjet në interes të të dyja vendeve.

Next Post

Dj Edmond, i lumtur që Londra mirëpriti muzikën time

  DJ Edmond është një nga njerëzit e muzikës që më të njohur në Shqipëri por edhe jashtë kufijve deri në Londër, që luajnë muzikë me disqe (Disc Joker). Atë mund ta gjeni në club-et e natës më të njohur në Londër kudo ku ka shqiptarë dhe së fundmi edhe […]

Subscribe US Now