Kreu i Kumanovës, Dimitrievski i rekomandon qeverisë të vendos orë policore

Kohanews Admin

Kreu i komunës së Kumanovës ka kërkuar nga qeveria që të vendos orë policore nga sonte në gjithë teritorin e komunës së Kumanovës, ndërkohë që sipas tij ora policore kërkohet nga ora 20 deri në orën 05 të mëngjesit.

Kumanova si qytet por edhe Maqedonia si shtet nuk duhet të lejojmë që të ndalemi këtu, jemi të detyruar që të luftojmë kundër të keqes dhe jemi të bindur se me gjithë kapacitetet si njerëzore dhe natyrore do ia dalim nga ky problem, shtabi komunal për mbrojtje dhe shpëtim i propozon qeverisë që të vendos orë policore në komunën e Kumanovës dhe atë nga sonte prej ora 20 deri në orën 05 të mëngjesit, të kufizohet lëvizja për njerëz që dalin pa nevojë, thuhet mes tjerave në njoftimin e Dimitrievskit.

Next Post

Autori Izraelit Amir Or është fitues i çmimit ,,Kurorë e Artë” i INM për vitin 2020

Fitues i ,,Kurorës së Artë” të vitit 2020, çmimi kryesor i ,,Mbrëmjeve Strugane të Poezisë”, është autori Izraelit, romancier dhe eseist  Amir Or. Sipas traditës së vendosur, ky vendim shpallet nga Këshilli  drejtues dhe Drejtoria e Festivalit  ,,Mbrëmjet Strugane të Poezisë” në séancën solemne, që mbahet në Akademinë e Arteve […]

Subscribe US Now