Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kryediplomati Osmani takon homologen Arancha Gonzalez, thellohet bashkëpunimi mes Shkupit dhe Madridit

1 min read
Me ministren e jashtme të Mbreterisë së Spanjës Arancha Gonzalez.
Takim jashtzakonisht pozitiv dhe produktiv. Nënshkruam marreveshje për bashkëpunim mes diplomacive tona, reafirmuam mbështetjen për integrimet evropiane, u dakorduam për thellimin e bashkëpunimit bilateral, ekonomik dhe politik. Folëm për zhvillimet rajonale, per rolin krucial të NATO- s në rajon, për krizën shëndetësore, vaksinimin dhe shume tema tjera me interes.
Spanja dhe Maqedonia e veriut të përkushtuara për një miqësi të qëndrueshme të bazuar në respekt dhe mbështetje reciproke.
https://www.facebook.com/bujar.osmani.7/photos/pcb.3813061372119143/3813039672121313/