Kryetar i degës së BDI-së në Tetovë u zgjodh Faton Ahmeti

vull

Kryetar degës për Tetovë në BDI u zgjodh Fatonë Ahmeti

Fjalimi I kandidatit për Kryetar dege të BDI-së,Tetovë:

 

Të dashur anëtarë dhe bashkëpartiakë,

Më lejoni të shpreh falemenderimet e përzemërta për fitoren madhështore dhe kulturën e lartë demokratike që përcolli Bashkimi Demokratik për Integrim – Dega Tetovë, në këto zgjedhje partiake. Fitorja e sotme shton obligimet tona dhe përgjegjësitë për realizimin në përpikmëri të programit tonë.

Nga kjo garë Bashkimi Demokratik për Integrim del më e fuqishme dhe e konsoliduar se kurrë më parë dhe e gatshme për të vazhduar me objektivat dhe politikat e saj.

Qëndroj pas zotimit se do të krijojmë degë shumëfunksionale ku secili do ta ndjej peshën dhe fuqinë e Degës më të madhe në vend.

Për fund citoj kryetarin tonë të dashur Ali Ahmeti i cili tha: Kjo ishte një sfidë e demokracisë së brendshme nga ku fitues dolëm të gjithë ne dhe nuk ka vend për hatërmbetje sepse kjo është shtëpia e të gjithë neve.

Më mirë për të gjithë!

Bashkë më të fortë!

Bashkë të pamposhtur!

I juaji,

Faton Ahmeti

Next Post

Ahmeti: Me këtë proces demokratik shfaqëm mundësinë, rritëm vlerën dhe konkurencën

Komisioni Zgjedhor Partiak pranë Bashkimit Demokratik për Integrim sot ka realizuar procesin zgjedhor brenda partiak për zgjedhjen e kryetarëve të degëve, anëtarëve të degëve, këshillave vendor dhe anëtarëve të këshillave vendor në 10 degë të BDI-së edhe atë në Bogovinë, Bërvenicë, Zhelinë, Vrapçisht, Tearcë, Çashkë, Studeniçan, Dollnen, Gostivar dhe Tetovë. […]

Subscribe US Now