Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, Artan Grubi e caktoi mbledhjen për të enjten

vull
Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z Artan Grubi, kishte koordinim me koordinatorët e Grupeve parlamentare dhe Kryetarin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi, në lidhje me dy ligjet kyçe, Propozim-ligjin për prokurorinë publike dhe Propozim-ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Këshillin e prokurorëve publik të Republikës së Maqedonisë, të cilët duhet të shqyrtohen në Komisionin për Çështje Evropiane.
Pas mbajtjes së konsultimeve, z.Grubi vendosi që mbledhjen e Komisionit për Çështje Evropiane ta konvokoj të enjten, më 29 gusht 2019 me fiilim  në orën 11:00.
Next Post

MPB me apel për qytetarët: Ekzistojnë lojëra shpërblyese të rrejshme, mos i publikoni të dhënat personale

MPB informon se Sektori për krim kompjuterik dhe fornezikë digjitale pranë Byrosë për Siguri Publike, gjatë periudhës së kaluar ka evidentuar rritje të numrit të lojërave shpërblyese të rrejshme në internet, ku me shfrytëzimin e rrjeteve sociale, sidomos Facebook, janë hapur profile të rrejshme të subjekteve juridike (kompani) nga vendi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: